Nå får du solcelleanlegg fra GermanSolar til en fast månedspris!

Nå kan du produsere din egen solstrøm til et fast månedlig beløp. GermanSolar månedsbetaling gir deg økonomisk fleksibilitet samtidig som du blir din egen solstrømprodusent på en enkel og rask måte. Solcelleanlegget er ditt fra første dag så det er ikke noe behov for å kjøpe ut anlegget hvis du en dag bestemmer deg for å selge huset. Gjennom GermanSolar månedsbetaling får du et solcelleanlegg med topp teknologi og kvalitet til en veldig fordelaktig pris. Det har aldri vært enklere å produsere sin egen strøm!

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer: info@germansolar.no


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 GermanSolar