SOLCELLETEKNOLOGI

FOR ALLE 

PRIVATE HJEM

Lad elbilden med din egenproduserte strøm eller bruk den til varmepumpen eller varmtvannstanken. Det har aldri vært mer interessant å produsere din egen strøm. Økonomisk har det aldri vært mer lønnsomt heller. Vi hjelper deg med å bli din egen strømsjef

BEDRIFTER

 

Taket er en verdifull resurs som kan øke lønnsomheten for din bedrift. For mange bedrifter er det enkelt å regne hjem et solcelleanlegg. Solstrømmen brukes til oppvarming/nedkjøling, lys og eventuelle maskiner.  

 

Eier du næringslokaler eller leder en bedrift, ta kontakt med oss så gjør vi en beregning for deg på hvor mye du kan tjene på solstrøm

LANDBRUK

 

Et stort energibehov gjør solenergi til en interessant investering for deg som bonde. Du har sikkert store takareal som kun brukes til beskyttelse for vær og vind.

Vi i GermanSolar har mange landbruk på kundelisten fordi solceller påvirker landbrukets lønnsomhet positivt. Noen av våre kunder bruker solstrømmen til å drive korntørk, noen til å varme og lys av driftsbygg og noen setter opp egne solparker på mark som ikke egner seg til vanlig drift. 

Kontakt oss for å vite mer om Solceller og landbruk!

 

SOLCELLEPARKER

 

Under årens løp har vi satt opp fler og fler solcelleparker. Solcelleparker gir en god avkastning på investert kapital og kompletterer f.eks vindkraft på en ypperlig måte. Har du mark du ønsker øke lønssomheten på?

Vil du vite mer om GermanSolar og Solcelleparker? 

© 2016 GermanSolar